2020-09-29 07:52:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ha még társat keres, ne feledje: a savanyú ábrázat mindenkit elriaszt!

Napi horoszkóp szeptember 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Halak jegyén halad keresztül. Kötözködő hangulatban lehet, és folyton kifogásokat kereshet, mindenről előre megmondva, miért nem lehet végrehajtani. Legalább otthon próbáljon meg oldottabb lenni, párja szeretné, ha picit kedvesebb lenne.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha meg akarja nyerni főnökét, éreztesse vele: az ön által javasoltak tulajdonképpen tőle származnak. Otthon próbáljon meg oldottabb lenni. Higgye el végre, hogy kedvese értékesnek találja és elfogadja önt!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ég a keze alatt a munka, még arra is marad energiája, hogy előre dolgozzon. Legyen takarékosabb, hamarosan pénzre lesz szüksége néhány váratlan kiadáshoz.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mások most alig bírják követni „gondolatfutamait”. Otthon legyen óvatos: ha olyan vitát provokálna ki, aminek egyetlen célja annak eldöntése, ki az úr a háznál, fogja vissza magát, mert később megbánhatja!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tele lesz erővel, életkedvvel, szerelemmel, hittel. Sorsa kedvező fordulatot vesz, most pedig a sérelmeiért is elégtételt kap. Azt azért ne felejtse el, hogy szerettei aggódnak önért, most ne fogjon lehetetlen küldetésbe és új projektet se vállaljon!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Halak-hold kissé bizonytalanná teszi. Most még nehezebben viseli a kritikát, főleg, ha a párjától kapja, és a munkájába szól bele. Ne vesse el rögtön az ötletét, csak mert nem önnek jutott eszébe! Büszkeség helyett az engedékenység viheti előbbre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy beszélgetés boldoggá teheti, vagy tartós barátságot remélhet egy izgalmas találkozástól. Ahhoz képest, mennyi pénz megy át a kezén, gyakran vannak filléres gondjai. Húzza szorosabbra a nadrágszíjat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Halakban jár. Még önnel lesz a szerencsecsillaga, használja hát ki a kínálkozó lehetőségeket, és igyekezzen letudni a legfőbb teendőit, rendezni a pénzügyeit, hogy később kedvére lazíthasson. Hívja meg magához a barátait.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nincs sok érzéke az apró-cseprő hétköznapi ügyekhez, pedig most kijut belőlük bőven... Szerencsére a párjára ilyenkor is számíthat! Ha még társat keres, ne feledje: a savanyú ábrázat mindenkit elriaszt!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Párjának igaza van, amikor amiatt veszekszik, hogy ön túl sokat vállal a munkahelyén, és azt is elvégzi, amit másnak kellene. Érdemes energiát fektetnie egy társas vállalkozásba, fáradozása busásan megtérül!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Munkahelyén megbecsülik, különösen azok, akik a legtöbb hasznot húzzák a tehetségéből. Saját vállalkozásba kezdene? Találjon egy társat, aki képes ön helyett is odafigyelni a részletekre és a papírmunkára!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön nagyon együttérző – néha túlságosan is az. Most is hajlamos lesz a szívére venni mások problémáit, olyannyira, hogy az a saját magánéletének a rovására megy. Segítsen másoknak, de csak akkor, ha megkérik rá!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: